Bevare dine tenner


Vi gjør vår ytterste for å bevare dine tenner lengst mulig.

Rotkanal behandling utført i tide vil forlenge funksjonalitet, og hindrer tap av tenner.

Homan Zandi - Tannlege, PhD., spesialist i endodonti

Homan Zandi er utdannet fra den Odontologisk Fakultet, Universitetet i Oslo, Norge i 1996, og ble spesialist i endodonti fra samme universitet i 2006. Zandi er medlem av den Norske Tannlegeforeningen (NTF), den Europeiske Foreningen for Endodonti (ESE), og den Amerikanske Foreningen for Endodonti (AAE).

Homan Zandi er deltid ansatt som universitetslektor på Endodontisk avdeling, Institutt for Klinisk Odontologi, Universitetet i Oslo. I januar 2021 disputerte Zandi for graden PhD (Philosophiae doctor) med avhandlingen «Antibacterial Effectiveness and Clinical Outcome in Retreatment of Teeth with Endodontic Infection”.

Tannlege Homan Zandi Endodontist
Tannlege Anders Valnes Kjeve -og ansiktsradiolog

Anders Valnes - Tannlege, spesialist i kjeve -og ansiktsradiologi

Tannlege Anders Valnes er utdannet fra Proznan University of Medical Sciences, Poland in 2010. Han ble spesialist i kjeve -og ansiktsradiologi fra Avdeling for kjeve -og ansiktsradiologi, universitetet i Oslo, Norge i 2017. Han er medlem av Den Norske Tannlegeforeningen (NTF).

Anders Valnes foreleser i emnet oral radiologi for både allmenn -og spesialisttannleger.

Saira Anwar - Tannpleie

Saira Anwar er utdannet som tannpleie fra Odontologisk fakultet, Universitetet i Oslo (UiO), Norge i 2013. Anwar arbeider hovedsakelig med forebyggende munnhygiene og tannpleie, særlig med den gruppe av pasienter som har tannkjøttbetennelse eller tannløsning-problemer.

Saira Anwar - Dental hygienist